TO JE ZAISTA SMIJEŠNA PONUDA: Evo što je Hajduk ponudio za kapetana Osijeka!

FOTO:

Nije tajna da Hajduk Split želi dovesti 25-godišnjeg kapetana Osijeka, Mihaela Žapera. Također nije tajna da dijete Osijeka baš želi da se ostvari taj transfer. No, kao i obično zapinje na odšteti.

Žaperov aktualni ugovor sa Osijekom traje do sljedećeg ljeta pa je jasno kako ga klub ne može više prodati za veći iznos od tri milijuna eura koliko Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost. Ali u klubu su spremni pustiti ga za pola od tog iznosa.

Međutim, ponude Hajduka za kapetana Osijeka zaista su premale. Index.hr ekskluzivno donosi kako su iz Osijeka potvrdili da su Splićani ponudili svega 500 tisuća eura. I to na rate! Splićani su očito mislili da će to što Žaper želi u Hajduk i što mu ubrzo završava ugovor s Osijekom biti dovoljno da u Gradskom vrtu pristanu na ovako nisku ponudu.

Štoviše, ta Hajdukova ponuda od 500 tisuća eura bila je, prema osječkim izvorima, viša od prve dvije koje su Bili poslali Osijeku za njegovog kapetana. Naravno, u Gradskom vrtu su obje ponude odmah odbili. Žaperu su htjeli ponuditi novi ugovor, ali on želi otići. To će vjerojatno tako i završiti – Žaperovim transferom u Tursku, odakle je Osijek dobio ponudu.

Što mislite, hoće li Žaper do kraja ljetnog prijelaznog roka ipak otići u Hajduk? Inače, Žaper još uvijek nije odigrao ni jedan susret ove sezone…

Komentari

komentara

« Povratak