TRAŽE SE NOVI IGRAČI: Dinamo pronašao četvrto pojačanje ovog ljeta?

FOTO:

U ruskim medijima pojavila se informacija da je Dinamo zainteresiran za dovođenje 21-godišnjeg veznjaka Romana Moryja Gbanea, igrača BSK Bijelog Brda, trenutno na posudbi u ruskom Himkiju. Ruski klub ima pravo otkupiti njegov ugovor za milijun eura.

“Gbane je kod nas na posudbi i imamo pravo otkupiti ga, ali odšteta nije 200.000 eura kako se piše. Odlučit ćemo u listopadu hoćemo li ga otkupiti ili ne. Nisam čuo da postoji interes Dinama, nitko nas nije kontaktirao pa o tome možemo govoriti tek ako dođe nekakva ponuda”, rekao je za ruski Šampionat Roman Terjuškov, član Nadzornog odbora Himkija.

Podsjetimo, Gbane je u Himki došao ljetos, a Transfermarkt ga cijeni na 250.000 eura. Gbaneova priča je posebno zanimljiva jer se radi o igraču iz Obale Bjelokosti. Tijekom odrastanja preživio je građanski rat, a o detaljima te traume govorio je za ruski Match TV kad je došao Himki.

“Istina je da sam bio dijete dok je divljao rat, ali sjećam se koliko je bilo teško. Gladovali smo, danima smo bili bez hrane… Živjeli smo na mjestu koje je bilo izrazito opasno. Leševi su bili posvuda, doslovce smo živjeli među njima. Mjesec dana uopće nismo izlazili iz kuća, tata je govorio da je preopasno. Ljude su ubijali bez razloga”, rekao je pa dodao:

“Stariji članovi obitelji su uzimali oružje kako bi branili ostale, a mlađi su preživljavali samo ako su glave držali dolje. Skrivali smo se u kuću, samo je otac povremeno izlazio po hranu. Svaki dan je bio grozan. Zatvoren si u kući, ne možeš u školu, ne možeš se igrati s prijateljima, nema televizora, ničega. Samo smo sjedili i čekali da sve završi.”

KAOS U MARSEILLEU: POGLEDAJTE ŠTO SU IGRAČI MARSEILLEA NAPRAVILI TUDORU!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak