U MAKSIMIRU OVO NISU OČEKIVALI: Bayern Munchen odbio Dinamo zbog Vidovića!

FOTO:

Hoće li Gabriel Vidović i sljedeće sezone nositi dres Dinama? To je pitanje koje si postavljaju navijači. Kako sada stvari stoje, Gabriel je odigrao svoje ove sezone jer posljednju utakmicu protiv Rudeša propušta zbog žutih kartona.

Proslavit će sa suigračima osvajanje prvenstva i Kupa, a to bi mogao biti i završni čin jedne njegove životne etape. Naime, kako pišu Sportske novosti, Dinamo je ponudio Bayernu 1,7 milijuna eura za otkupa Vidovića, međutim Bavarci su to brzo i hladno odbili. Hrvatski prvak ima pravo otkupiti ga do 31. svibnja za 3,5 milijuna eura.

Ako to ne učini, Gabriel se vraća u München. Cure posljednji dani, iz Maksimira su već komunicirali kako im je 3,5 milijuna eura puno, zato su pokušali s manjom svotom, ali nisu naišli na razumijevanje te će priča o transferu izgleda loše završiti. To se može promijeniti jedino ako se Dinamo predomisli i u foto-finišu ipak iskrca spomenutu svotu.

No, iako je Vidović u protivnom ponovno Bayernov, Dinamo nije digao ruke od njega. Ponudio je igraču i Bavarcima novu posudbu, da nastavi igrati za Modre kao igrač pod ugovorom s Bayernom. Međutim, to je u zraku…

POZNATI NOVINAR OBJAVIO: VELIKO IME STIŽE U HAJDUK!

Komentari

komentara

« Povratak