UZAVRELA ATMOSFERA: Evo tko je pjevao na svadbi Tina Jedvaja

FOTO:

Nakon hajdukovca Marka Livaje i dinamovca Marka Tolića, još je jedna hrvatska nogometna zvijezda rekla sudbonosno da. Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja djevojka Dina Dragija vjenčali su se danas u Varaždinu.

Dragijina kuma je, inače, Petra Kljajić, kći legendarnog bivšeg rukometaša Nenada Kljajića. Svoju djevojačku proslavila je u Istri, a trenutke zabave djevojke su dijelile na društvenim mrežama.

Njezine zadnje solo trenutke s njom su proslavile Kristina Zubac, inače supruga košarkaša Los Angeles Clippersa Ivice Zupca, Brita Bobetić, Iva i Lucija Mamić, Kim Pavlić i Vita Nižić, te dizajnerica Kristina Burja. Za spomenuti i kako je Tin svoju momačku slavio u Las Vegasu, a s njim su bili Luka Rajić, regionalni pjevač Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija, nekadašnji igrač NK “Rudeš” Ardian Aliti, te Luka Dokmanović.

Tin i Dina održali su svadbu u Varaždinu u dvorcu Leitner, prvi su ples otplesali na hit Eda Sheerana “Perfect”, a kasnije je uzvanike zabavljao Lexington, popularni beogradski bend koji izvodi pop i narodnu glazbu. No, za kulminaciju atmosfere pobrinuo se trenutno možda i najjači pjevač narodne glazbe na ovim prostorima, Saša Matić, piše Net.hr.

Matić je izašao na pozornicu nešto kasnije, a tada su se na pozornicu popeli i mladenci te su pjevali s njime. Inače, Saša Matić je i omiljeni pjevač Zdravka Mamića, a svojevremeno je siva eminencija Dinama pjevala u duetu s njim na svadbi Matea Kovačića. Srećom na Jedvajevu svadbu nije bio pozvan iz očitih razloga, pa nije mogao ukrasti show, kao što je bio slučaj na Kovinoj.

TRANSFER KARIJERE: TALIJANSKI VELIKAN ŽELI DOVESTI LIVAKOVIĆA!

Komentari

komentara

« Povratak