UŽIVAJMO DOK TRAJE: Jurgen Klopp otkrio kada će napustiti Liverpool!

FOTO:

Njemački trener, Jurgen Klopp, jedan je od najboljih trenera na svijetu. No, sigurno da nećete pogriješiti ako tvrdite da je i najbolji. 52-godišnji strateg radio je sjajne stvari u Maninzu i Borussiji Dortmund, a engleski Liverpool zaista može biti sretan što ga ima na klupi.

Prilikom dolaska u Liverpool tražio je samo jedno, a to je strpljenje. I od navijača te posebno od uprave koja je žudila za velikim rezultatom jer klub praktički deset godina nije mogao doći do ozbiljnog trofeja. Redsi su godinama lutali, a onda je stigao on.

Prošla sezona bila je čudesna. Liverpool je osvojio 6. Ligu prvaka, a malo je nedostajalo da napokon osvoje famozni Premiership. Navijači se nadaju kako će se to ostvariti ove sezone. Engleski gigant na početku ove sezone uzeo je europski Superkup, a krajem godine trebali bi uzeti Svjetsko klupsko prvenstvo s obzirom da su golemi favoriti za osvajanje. No, Jurgen Klopp pomalo je zabrinuo navijače Liverpoola koji ga obožavaju. U velikom razgovoru za Kicker otkrio je svoju budućnost:

“Čini se da će tako biti. Ali tko može danas sa sigurnošću reći što će se desiti za tri godine? Ako vidim da ne mogu više, uzet ću odmor i potom odlučiti što i kako dalje. Imam energiju, ali ne želim da tek tako radim ovaj posao. Mogu ga ili raditi ili ne raditi. Velike su šanse da će moj nivo energije poslije te sezone pauze porasti i da ću opet moći raditi ono što volim i želim”, izjavio je Klopp za Kicker.

Šuška se kako bi Jurgen mogao napustiti klub na kraju tekuće sezone, ali samo u slučaju da Liverpool osvoji Premiership…

TRANSFER U ZADNJI TREN: ANTE REBIĆ IMA NOVI KLUB!

SVI UZ VATRENE: Evo gdje večeras možete gledati Hrvatsku u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

Komentari

komentara

« Povratak