VATRENI OPET U ELITI: Evo koga smo izbjegli u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine!

FOTO:

Van Dijk, hvala ti! Moramo se odmah u uvodu zahvaliti ovom fantastičnom stoperu koji je gurnuo Hrvatsku u prvu jakosnu skupinu za ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se održati 2020. godine. Hrvatska je tako izbjegla barem jednog moćnog protivnika što je itekako velika stvar…

ŽDRIJEB U DUBLINU

Ždrijeb će se održati 2. prosinca u Dublinu, Irskoj. Reprezentacije će biti podijeljenje u šest jakosnih Potova, odnosno sedam. Naime, reprezentacije (Engleska, Nizozemska, Portugal i Švicarska) koje su se plasirale na final four Lige nacija imat će jednu može se reći pogodnost jer će one biti poredan u kvalifikacijske skupine A, B, C i D. Tamo će biti ukupno pet reprezentacija, dok će u preostalim skupinama, njih biti po šest. Još će biti jedna skupina u kojoj će biti po pet reprezentacija ali to će se odlučiti ždrijebom. Pogodnost je ta da će final four reprezentacije sigurno odigrati 8 utakmica dok će preostali nositelji 10.

Ovo su jakosne skupine za ždrijeb:

Final Four pot: Nizozemska, Portugal, Engleska i Švicarska. (Imaju zajamčeno mjesto u skupinama A,B,C ili D)

1. POT: HRVATSKA, Belgija, Francuska, Italija, Španjolska i još se traži deseta reprezentacija, a to će biti Njemačka ili Poljska.

2. POT: Austrija, BIH, Danska, Island, Rusija, Švedska, Ukrajina, Island… možda Češka i Slovačka.

3. POT: Finska, Sjeverna Irska, Irska, Srbija, Turska… moguće još: Bugarska, Mađarska, Izrael, Norveška, Rumunjska i Škotska.

4. POT: Albanija, Cipar, Estonija, Gruzija, Grčka, Litva, Crna Gora, Slovenija

5. POT: Armenija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Kazahstan, Kosovo, Luksemburg, Makedonija, Moldavija… možda Farski Otoci, Gibraltar, Lihtenštajn i Malta.

6. POT: Sigurni su Andora, Latvija i San Marino.

Koga želite u našoj kvalifikacijskoj skupini?

ONI SE STVARNO NE PODNOSE: POGLEDAJTE KAKVU SLIKU JE LAJKAO SERGIO RAMOS!

ZNA LI TRANSFERMARKT NEŠTO VIŠE? Luki Modriću su već upisali da je osvojio Ballon d’Or!

Komentari

komentara

« Povratak