VIDEO: Ovo je briljantno! Pogledajte kako je Manchester City predstavio Gvardiola!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Joško Gvardiol, baš je danas na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti kompletirao fantastični transfer iz RB Leipziga u engleski Manchester City.

Još prije gotovo mjesec dana Fabrizio Romano je objavio kako je sve dogovoreno, ali vjerojatno je mislio na relaciji Manchester City – Joško Gvardiol. Naime, ‘Građani’ su moral slomiti tvrdoglave dečke iz RB Leipziga pa smo tako na kraju dobili najskupljeg stopera u povijesti nogometa.

Manchester City je dugo nudio dosta manje od 100 milijuna eura, ali i puno bonusa, a sad se dogovorio s Nijemcima te ga doveo za 90 milijuna eura, prenose vodeći mediji.

Gvardiol je dosad za Leipzig odigrao 87 utakmica i upisao pet golova i tri asistencije. U međuvremenu je ušao i u hrvatsku reprezentaciju, za koju ima 21 nastup i dva gola, a s Leipzigom je osvojio dva njemačka kupa.

A s najavom svog novog igrača bome se potrudio i sam klub Manchester City. Naime, u videu možete vidjeti kako Pep Guardiola mora na ploči pretvoriti svoje ime u Gvardiol. Pogledajte kako to izgleda u videu ispod:

Komentari

komentara

« Povratak