Zanimljiva izjava srpskog izbornika o mogućem susretu s Hrvatskom na Euru

FOTO:

Hrvatska je jučer saznala s kim će igrati na Euru 2020. Hrvatska je izvučena u skupinu D s Engleskom, Češkom te pobjednikom play-offa Lige nacija C u kojem će igrati i Srbija. Srbi će igrati u polufinalu protiv Norveške, a u finalu protiv Škotske ili Izraela.

Iz svake skupine će dalje proći po dvije najbolje te četiri najbolje trećeplasirane momčadi. Euro počinje 12. lipnja utakmicom Italije i Turske. Finale će se igrati 12. srpnja u Londonu.

Srpski su mediji s velikom pažnjom popratili ždrijeb iako im mjesto na Euru nije sigurno. Moraju biti pobjednici baraža u kojem još igraju Norveška, Škotska i Izrael.

Ipak, potencijalni susret s Hrvatskom u Glasgowu iz jasnih je razloga zanimljiv, a Telegraf.rs je skupinu s Hrvatskom nazvao skupinom smrti.

Ždrijeb i potencijalni susret između Hrvatske i Srbije je komentirao izbornik Srbije Ljubiša Tumbaković

“Favorit te grupe je svakako Engleska. Možda se izdvaja i grupa u kojoj su Portugalci, Francuzi i Nijemci, ali uvijek se tako formira jedna da privuče najviše pažnje. Mislim da je kvaliteta ravnomjerno raspoređena, bit će dobrih i uzbudljivih utakmica”, rekao je Tumbaković za Sportski žurnal, a onda je kratko komentirao potencijalni susret Hrvatske i Srbije.

“Prvo skoči pa reci hop. Moramo proći baraž da bismo pričali o bilo čemu drugom”, zaključio je Tumbaković.

SERIE A IMA NOVOG LIDERA: Inter novim slavljem preskočio Juventus na vrhu, vezni maestro Brozović asistent!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak