ZAR JE TO JAČE OD HAJDUKA? Evo koja dva kluba žele dovesti Livaju!

FOTO:

Ranije tijekom dana odjeknula je vijest kako postoji ozbiljan interes za Marka Livaju, koji dolazi iz Grčke gdje je uspješno nosio dres tamošnjeg AEK-a iz Atene.

No, ovog puta ne radi se o interesu tog kluba. Naime, ta informacija o interesu iz Grčke je točna, a prema saznanjima Indexa radi se o ponudama PAOK-a, trenutnog prvaka Grčke, i velikana Panathinaikosa.

Livaja već neko vrijeme nije u najboljoj formi, najviše su za to krive ozljede s kojima mjesecima ima problema, što većih, što manjih, a u posljednje se vrijeme našao i u nemilosti navijača splitskog kluba. Točnije, dijela njih jer ga drugi dio aktivno brani u javnosti.

Dio navijača Hajduka zamjerio je Livaji što je nakon promašenog kaznenog udarca i kiksa protiv Lokomotive u ožujku otišao u Grčku i tamo se slikao kako uživa u izlasku, a dio ga proziva nakon najnovije “afere”. Naime, Livaja je snimljen kako igra padel dok je zbog ozljede nedostupan za trenera Juru Ivankovića.

U jeku tih prozivki stigla je vijest o ponudama koje su predstavljene hrvatskom napadaču, a na njemu je sada hoće li ih prihvatiti i otići iz Splita ili ostaje u Splitu barem do zime.

NIJE ČAK DOBIO NI PRETPOZIV: JE LI OVAJ IGRAČ ZASLUŽIO IGRATI ZA HRVATSKU NA EURU?

Komentari

komentara

« Povratak