ZMAJEVI NE LETE U KATAR: Evo što je BiH izbornik rekao nakon poraza od Finske!

FOTO:

Bosna i Hercegovina je bila blagi favorit uoči današnje utakmice ali Finska se ipak pokazala kao tvrd orah te na kraju upisala važnu pobjedu 3:1.

Izbornik BiH Ivajlo Petev održao je konferenciju za medije nakon poraza na kojoj je preuzeo krivicu i ispričao se navijačima zbog loše partije njegove momčadi.

“Moje je da se ispričam navijačima koji su došli danas. Veliki upitnik mi je u glavi. Odigrali smo loše, radili smo velike greške i Fincima smo lako dozvolili da daju dva gola s igračem manje. Šteta je velika da smo napravili 3-4 koraka unaprijed i sada se odjednom vraćamo unazad. Žao mi je iskreno, ali ne možemo ništa učiniti, nogomet je nogomet”, rekao je Petev pa dodao:

“Na poluvremenu je bio dogovor da izađemo visoko, da igramo s više samopouzdanja. Izjednačili smo iz prekida, nakon toga glup faul i primimo gol za 3:1. Nogomet je igra na psihu, možda smo danas i previše izgorjeli. Zbog jedne loše utakmice ne možemo promijeniti mišljenje o našim igračima. Ne znam zbog čega je danas bilo ovako. Ne možemo spustiti glavu i plakati danima i mjesecima, moramo naći razloge zašto je bilo ovako. Za tri dana nas čeka nova utakmica.”

OVO JE NAJVEĆI KRALJ NA SVIJETU: POGLEDAJTE ŠTO JE OBJAVIO BROZOVIĆ!

Komentari

komentara

« Povratak