ZOV PRIRODE: Evo zašto je marokanski veznjak kasnio na drugo poluvrijeme s Hrvatskom!

FOTO:

Reprezentacija Hrvatske odigrala je utakmicu bez golova protiv Maroka u prvom kolu skupine F Svjetskog prvenstva. Obje ekipe ustručavale su se pristupiti napadački i utakmica nije bila naročito zanimljiva za gledanje, ali jedan nesvakidašnji trenutak dogodio se izvan same igre.

Na početku drugog dijela na travnjak su najprije izašli hrvatski igrači, a nedugo zatim i Marokanci. Međutim, na travnjaku Al Bayt stadiona u Al Khoru bila su samo desetorica. Na klupi Maroka i u prijenosu se moglo vidjeti komešanje i kako izbornik Walid Regragui uz žestoku gestikulaciju razgovara sa svojim stožerom.

Nakon par trenutaka na travnjak je istrčao čovjek kojeg se čekalo. Zadnji vezni Fiorentine, Sofyan Amrabat, u trku je popravljao hlačice i štucne uz popratnu izbornikovu jezikovu juhu.

Ono što su mnogi navijači tijekom samog prijenosa ispravno naslutili, kasnije su potvrdili marokanski mediji.

Naime, Amrabat je u pauzi između poluvremena osjetio zov prirode i morao je obaviti nuždu, zbog čega je drugo poluvrijeme nakratko bilo odgođeno. U idućem kolu skupine F u nedjelju Hrvatska će igrati s Kanadom, a Maroko s Belgijom.

JE LI OVO LUDOST ILI REALNOST? EVO GDJE BI SE 2030. GODINE MOGLO IGRATI SVJETSKO PRVENSTVO!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak