BOMBA NA POLJUDU: Hajduk dovodi ponajboljeg igrača HNL-a!?

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split danas je započeo pripreme za novu. Igračima se uoči prvog treninga obratio trojac trener Ivan Leko, predsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Prvom okupljanju prisustvovalo je sljedećih 28 igrača: Toni Silić, Dominik Prpić, Francisco Reis Ferreira, Anthony Kalik, Marko Livaja, Yassine Benrahou, Ivan Lučić, Lukas Grgić, Dario Melnjak, Josip Elez, Filip Krovinović, Dino Mikanović, Jere Vrcić, Roko Brajković, Zvonimir Šarlija, Šimun Hrgović, Marko Capan, Mateo Jurić Petrašilo, Tino Blaž Lauš, Mate Antunović, Borna Buljan, Ivan Dolček, Niko Đolonga, Ivan Krolo, Luka Vušković, Emir Sahiti, Ivan Ćubelić i Lovre Kalinić.

Što se tiče pojačanja, novi igrač Hajduka postao je 26-godišnji branič Zvonimir Šarlija koji se tako vratio u hrvatski nogomet nakon četiri godine igranja u Rusiji, Turskoj i Grčkoj. No, naravno da neće ostati samo na tome jer je jasno kako Splićanima treba svježa krv ukoliko žele napasti Dinamo u prvenstvu.

Tako je sportski direktor Osijeka, Ivica Kulešević, otkrio novinarima kako je Hajduk Split zainteresiran za 24-godišnjeg defenzivnog veznog Mihaela Žapera:

“Žaper je igrač NK Osijeka s važećim ugovorom. On je naš kapetan i mi na njega računamo dugoročno. Prerano je sada govoriti o bilo čemu. Interes Hajduka postoji, postoji i interes nekih drugih klubova. Na današnji dan vam ne mogu reći da će on ostati u Osijeku u ovom prijelaznom roku ili da će otići. Naravno da je naša velika želja da ga zadržimo te da povede Osijek u novu sezonu i da ostane dugoročno u NK Osijeku.

Međutim, ovisi o tržištu i o njemu samom kako će se situacija odviti. Na današnji dan on je igrač Osijeka s važećim ugovorom od još godinu dana. Sigurno da s njim pokušavamo produžiti ugovor. On je kapetan Osijeka koji je ušao u zadnju godinu ugovora i sigurno će dobiti ponudu za produženje ugovora”, rekao je Kulešević.

Žaper je sredinom prošle sezone postao kapetan, kad je otišao Mile Škorić. Osijek je prošle zime prodao svoje najbolje igrače – Ivušića, Belju, Kleinheislera i Škorića, a izgleda da je na odlasku i Žaper. Osim na stoperskoj poziciji, igrao je i na zadnjem veznom, što je dugo bila njegova primarna pozicija. Za Osijek je u 147 nastupa zabio 18 pogodaka i 13 puta asistirao.

Komentari

komentara

« Povratak