CIJENE DRESOVA: Nećete vjerovati koji je Brazil, a Hrvatska u top 3!

FOTO:

Hrvatski nogometni savez jučer je u Miamiju predstavio nove dresove koje će reprezentativci nositi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ove godine.

HNS je nastavio suradnju s dugogodišnjim partnerom Nikeom. Naime, ovo je već deseti dres hrvatske reprezentacije u suradnji s tim proizvođačem sportske opreme.

Prvi dres je klasično kockasti uz nešto drugačiji dizajn nego prije, dok je druga kombinacija crno-plava, za mnoge navijače neobična i čudna.

Velik broj navijača smatra da su novi dresovi zaista lijepi, no nisu jeftini.

Naime, novi službeni dres Hrvatske koštat će 649 kuna (87,39 eura), no u pitanju je replika, a onaj rađen istom tehnologijom koji će imati igrači na SP-u vrijedi 1049 kn.

Bit će u prodaji od 29. ožujka, a hrvatski dres jedan je od najskupljih od onih koje ćemo imati priliku gledati u Rusiji.

Njemački dresovi su najskuplji. Original košta 129,95 eura, a replika Elfa u ponudi je za “skromnih” 89,95 eura. Nova garnitura talijanskih dresova je još skuplja i košta 150 eura, ali Azzure u Rusiji vidjeti nećemo.

Želite li uštedjeti, a kolekcionar ste dresova, kupite brazilske, kolumbijske i argentinske dresove. Oni su najjeftiniji. Najjeftiniji su originalni brazilski dresovi; za prepoznatljivo žuti dres Selecaa treba izdvojiti tek 230 brazilskih reala ili – 57,5 eura.

Pomalo iznenađujuće visoku cijenu drže i južnokorejski dresovi koji su također jedni od najskupljih u Rusiji. Oni koštaju 129 južnokorejskih vona ili – 98 eura.

Cijene dresova nekih reprezentacija sa Svjetskog prvenstva

Njemačka 129,95 eura

J. Koreja 98 eura

Hrvatska 87,39 eura

Francuska 84,99 eura

Australija 75 eura

Meksiko 75 eura

Engleska 74 eura

Srbija 68 eura

Argentina 66,75 eura

Kolumbija 61 euro

Brazil 57,5 eura

PRAVA SENZACIJA: Hrvatska predstavila nove dresove!

Komentari

komentara

« Povratak