DA, I TO JE MOGUĆE: Jedan od najvećih španjolskih talenata u 22. godini ide u Saudijsku Arabiju!

FOTO:

Za očekivati je bilo vidjeti odlaske starijih nogometaša u Saudijsku Arabiju, ali da to netko napravi u 22. godini zvuči pomalo nevjerojatno.

Međutim, to će prema svemu sudeći napraviti 21-godišnji španjolski supertalent Gabri Veiga iz Celte Vigo! Celtin veznjak u posljednjih nekoliko mjeseci bio je ozbiljno povezivan s Real Madridom i Napolijem.

Činilo se početkom proljeća kako će ga Real otkupiti i ostaviti u Celti na posudbi, no nije došlo do dogovora. Napoli je cijeloga ljeta pregovarao s Celtom i igračem, ali ni tu nije došlo do realizacije transfera.

Napoli je odustao od Veige u petak jer je Celta promijenila uvjete transfera, a onda je u priču ušao saudijski Al Ahli, koji je Celti ponudio ono što je tražila. Fabrizio Romano piše da su dogovori vođeni u tajnosti i zasad nisu poznate konkretne brojke oko ovog iznenađujućeg transfera.

Veiga prema Transfermarktu vrijedi 30 milijuna eura, a u La Ligi je u 50 utakmica zabio 11 golova te četiri puta asistirao. Za U-21 reprezentaciju Španjolske ima devet nastupa.

Komentari

komentara

« Povratak