GAZDA RIJEKE ODGOVORIO NA ŠKAKLJIVO PITANJE: Evo što kaže o odlasku Drmića!

FOTO:

Prvi čovjek hrvatskog prvoligaša Rijeke, Damir Mišković, odradio je kratki intervju u kojem je pričao o zbivanjima u svom klubu.

“Moramo pobijediti do kraja sve, to je naš cilj, kao i prije. Nadam se da ćemo to ostvariti. Naslov? Uvijek ti je žao i teško kad izgubiš i ostaneš bez trofeja, ali svatko je na kraju na ljestvici na mjestu na kojem zaslužuje. Bili smo utrci, ostalo nam je još finale Kupa. Odlučili smo u početku godine da ćemo igrati otvoreni nogomet, trener Tomić i sportski direktor Palikuča to su fantastično napravili, kad se igra tako moderno i zabija puno golova, onda se puno golova i prima. Za gledatelje posebno dobro, za nas malo šokantno”, kazao je Mišković.

Prije nekoliko dana domaći mediji senzacionalno su objavili kako će novi igrač Dinama postati Josip Drmić, a gazda Rijeke o tome je kazao:

“Drmić? Morate njega pitati, ako je on pričao s Dinamom, a mi nismo, moramo njega pitati. Tomić? Ima ugovor još godinu dana, nije pokazao ništa niti rekao da ide bilo kamo, a pogotovo u Dinamo. Što ne znači da se na kraju sezone to ne može promijeniti.”, kaže Mišković koji je za kraj poručio kako ćemo u novoj sezoni vidjeti jaču Rijeku:

“Uvijek isti plan, idemo s mladim igračima, pa dokle stignemo. Ali, mislim da ćemo biti bolji nego ove sezone.”.

Komentari

komentara

« Povratak