GOSPODINE, NAKLON DO PODA: Fantastična poruka Zlatka Dalića nakon rušenja Slovačke!

FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, poznat je po ugodnim komentarima bez euforije, a to nam je dokazao i večeras nakon što su njegovi izbranici isprašili Slovačku s visokih 4:0 usred Trnave.

Vatreni su savršeno odgovorili na onu slabu partiju u Budimpešti kad smo izgubili od Mađarske 2:1. Sada je situacija mnogo bolja, a i veseli to da je izbornik pronašao načina kako motivirati naše igrače jer su nas večeras itekako podsjetili na one ponosne dane u Rusiji prošlog ljeta.

“Čestitke našim igračima. Sjajna utakmica od prve do zadnje minute. Imali smo nadmoć, autoritet, agresivnost, odgovornost, ono što je falilo u Budimpešti i nije bilo šanse da izgubimo. Puno smo toga promašili, uvukla se nervoza, ali vratilo se…”, kazao je ponosni izbornik, a potom je rekao ono što svi mi mislimo:

“Otkako sam ja izbornik, ovo je bila jedna od najboljih utakmica reprezentacije. Hvala navijačima, kad mi guramo, napadamo i tražimo, onda smo kvalitetni”, rekao je Dalić za Novu TV. Izbornik je potom prokomentirao pobjedu Walesa protiv Azerbajdžana:

“Wales? Rekao sam to dečkima. Napravili ste korak prema Euru, ali nije gotovo jer nas čeka za tri dana teška utakmica. Moramo biti dominantni, lideri i tako napraviti. Moramo ostati ponizni i čvrsto na zemlji. Ne smijemo poletjeti u nebo – znati da vrijedimo, ali ostati na zemlji”.

Hrvatska nema vremena za pravi odmor jer već za tri dana očekuje nas teško gostovanje u Azerbajdžanu. Vatreni baš nemaju dobro iskustvo sa gostovanja u Bakuu jer, podsjećamo, prije četiri godine smo odigrali susret bez pogodaka. No, vjerujemo kako će izbornik Zlatko Dalić pronaćiu novu motivaciju za naše sjajne nogometaše.

ZAISTA JE ZLATNI DEČKO: DANI OLMO JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKVA JE KLASA!

UŽIVAJMO DOK TRAJE: Jurgen Klopp otkrio kada će napustiti Liverpool!

Komentari

komentara

« Povratak