IPAK SE RADI O OZBILJNOJ OZLJEDI: Evo koliko neće biti u akciji…

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je dvije važne pobjede u kvalifikacijama za Euro 2024. godine. Vatreni su prvo razbili Latviju 5:0, a potom su s minimalnih 0:1 slavili u gostima kod Armenije.

Na opće iznenađenje obje utakmice propustio je Mateo Kovačić koji je inače član prvih 11. Međutim, ovog puta oba susreta odgledao je s klupe za pričuve. Mateo se ozlijedio prije utakmice s Latvijom, a sada je potvrđeno da je ozljeda ozbiljnija nego što se na prvu činilo pa ga na terenu neće biti najmanje desetak dana. Radi se o ozljedi zadnje lože.

“Imao sam malih problema uoči utakmice s Latvijom, ali sada sam spreman. Dalje je na izborniku da odluči tko će igrati. Protiv Latvije smo ušli onako kako smo se i dogovorili. Sutra nas očekuje još jedan snažan protivnik. Išli smo 100% protiv Latvije, zato i je rezultat bio tako dobar za nas. Nije lako igrati svaka tri dana, ali tako je kako je, nema druge.

Mislim da više nema lakih utakmica i da nas sutra čeka prava borba. Ušli su pozitivno u ove kvalifikacije i, kao što sam rekao, nema predaha. Pitanje tko će i kako će igrati ostaje na izborniku”, rekao je Mateo Kovačić prije utakmice s Armenijom, dok se još činilo da bi možda i mogao nastupiti.

Hrvatska je slavljem protiv Armenije preuzela prvo mjesto u skupini D. Turska također ima deset bodova, ali Vatreni su bolji u međusobnom susretu. Armenija je ostala na sedam bodova, dok Wales ima četiri. Latvija je i dalje bez bodova.

Komentari

komentara

« Povratak