IZA SEBE IMA VELIKU KARIJERU: Prošle godine osvojio je Svjetsko prvenstvo, a sad odlazi u mirovinu!?

FOTO:

Njegov poziv u reprezentaciju Argentine uoči Svjetskog prvenstva bio je na neki način iznenađenje iako je bilo jasno kako će biti rezervna opcija.

Radi se o 35-godišnjem ofenzivcu koji se zove Papu Gomez. On je i dalje bez kluba nakon što je prvog rujna raskinuo ugovor sa španjolskom Sevillom. Bilo je nekakvih transfer priča o eventualnom povratku u talijansku Serie A gdje je najbolje godine proveo upravo u tamošnjoj Atalanti.

No, sada je priznao kako razmišlja o mirovini: “Čekam pravu priliku, ako ne dođe, oprostit ću se. Uložio sam sve u nogomet i ne želim da završim sve ovo s gorkim okusom”, rekao je Gomez koji je prije devet mjeseci s Argentinom osvojio Svjetsko prvenstvo. “Činjenica da sam svjetski prvak mi je još uvijek nerealna. Shvatio sam da se naporan rad isplati. Sve što sam radio isplatilo mi se tom titulom.”

Gomez je u Europu stigao 2010. godine u Cataniju iz koje je tri godine kasnije otišao u ukrajinski Metalist. Prije devet godina se vratio u Italiju i potpisao za Atalantu u kojoj je igrao najbolji nogomet u karijeri. Posljednje dvije i pol godine proveo je u Sevilli.

Klubovi su sveukupno za njega potrošili gotovo 22 milijuna eura, a zanimljivo, najveći transfer dogodio se upravo kada je iz Catanije prešao u Metalist za sedam milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak