IZABRAO GA CRISTIANO RONALDO: Al Nassr predstavio novog trenera!

FOTO:

Cristiano Ronaldo je godinama igrao u Real Madridu sa hrvatskim velikanom Lukom Modrićem, a sada ga u Saudijskoj Arabiji čeka jedan drugi Hrvat. Naravno, radi se o također sjajnom Marcelom Brozovićem koji je ovaj tjedan napokon kompletirao veliki transfer u Al Nassr.

A ovaj saudijski prvoligaš danas je objavio ime novog trenera. U pitanju je 61-godišnji portugalski strateg Luis Castro. Prema medijskim izvorima, Castrova će plaća iznositi 7,5 milijuna eura godišnje. Castrov ugovor s klubom iz Rio de Janeira istječe na kraju godine, a Al Nassr će platiti Botafogu 2,3 ​​milijuna eura kao dio njegove otpusne klauzule.

Utakmica skupine Copa Sudamericana u četvrtak protiv Magallanesa bit će Castrova posljednja utakmica na čelu Botafoga. Ovaj 61-godišnji stručnjak, može se pohvaliti golemim iskustvom kao trener. Nedavno je bio u Botafogu u Brazilu, a prethodno je proveo vrijeme s Portom i Šahtarom iz Donjecka. Bivši trener Vitorije Guimaraes preuzeo je vodstvo Botafoga u ožujku 2022. nakon što je privremeno vodio katarski klub Al-Duhail SC.

Navodno se u procesu odlučivanja o novom treneru puno toga pitalo i Cristiana Ronalda, koji s ovim strategom ne bi trebao imati probleme u komunikaciji. Ronaldo je osobno kontaktirao svog sunarodnjaka Castra kako bi ga uvjerio da prihvati posao Al Nassra, piše ESPN.

Komentari

komentara

« Povratak