KAKAV POTEZ: Dinamo doveo jednog od najvećih dalmatinskih talenata

FOTO:

Dinamo je doveo 16-godišnjeg Juru Šimunića, 190 centimetara visokog stopera, dosadašnjeg igrača Zadra inače odraslog u Bibinju. Riječ je o stoperu koji dolazi iz obitelji hajdukovaca, ali je ipak odabrao Dinamo.

“Trener u Zadru mi je bio Damir Čačić, dok sam prethodno s trenerom Dejanom Butićem u sezoni 2018./19. osvojio kadetsko prvenstvo Dalmacije i Kup Dalmacije. Hvala svim mojim trenerima i suigračima u Zadru te Domagoju Lisici, mojim Bibinjcima i svima koji su me dosad podržavali, prvenstveno obitelji”, izjavio je za Zadarski list još uvijek učenik koji pohađa srednju strukovnu školu Vice Vlatkovića u Zadru pa dodao:

“Moj otac Jure je navijač Hajduka. Za moju obitelj i Bibinje općenito Hajduk je oduvijek bio pojam. Međutim, sad sam igrač Dinama i na to sam sasvim koncentriran. Uz naporan rad, odricanja i igrački napredak želja mi je postati prvotimac Dinama i u derbiju zaigrati pred punim Poljudom.”

Potpisao je ugovor na tri i pol godine u sklopu kojeg je dobio stan, hranu i stipendiju koje će mu plaćati Dinamo.

“Dinamo je prepoznao njegovu kvalitetu, karakter i potencijal te ga odmah doveo u redove kadeta Dinama gdje će se dalje razvijati“, rekao je Domagoj Lisica, nekadašnji igrač Zadra.

POZNATI ENGLEZ TVRDI: “SALAH NAPUŠTA LIVERPOOL JER ŽELI U OVAJ KLUB!”

ŠTO SE TO DOGAĐA? Navijačima nije jasno zašto to rade Olmu!

SLAVNI NOGOMETAŠ: VARAO ŽENU S NJEZINOM PRIJATELJICOM, PA DOBIO VIJEST KOJA GA JE OPALILA KAO GROM!

MIRIŠE NA SPEKTAKL: Evo protiv koga juniori Dinama igraju u četvrtfinalu Lige prvaka!

Komentari

komentara

« Povratak