Kako vas nije sram? Nantes je upravo napravio najodvratniji potez u povijesti nogometa!

FOTO:

Cijeli nogometni svijet ostao je zaprepašten nakon nestanka argentinskog napadača Emiliana Sale. A sada imamo prilike vidjeti kako je taj svijet uistinu bizaran!

Naime, danas popodne BBC je donio vijest kako je Nantes zatražio od Cardiffa naplatu od 17 milijuna eura za Salu! Nantes je veoma jasan u svojim namjerama, a dovoljno govori što žele napraviti ukoliko se to ne dogodi.

Postoji mogućnost traženja svog dijela i sudskim putem jer je prošlo deset dana od realizacije transfera.

U olupinama zrakoplova koji je pronađen na dnu Engleskog kanala istražitelji su uz pomoć malene podmornices HD kamerom (ROV) uspjeli uočiti jedno tijelo, a obitelji su svjesne da su obojica mrtvi i jedino što žele je izvući njihova tijela, rekao je oceanograf i glavni istražitelj nesreće, David Louis Mearns.

Svjesni su toga i čelnici oba kluba. U Cardiffu je jasno kako nemaju novaca ni igrača, a isto je i Nantesu. No, u Francuskojsu odlučili isključiti ljudsku stranu priče i zatražiti prvi dio koji im je kroz tri godine trebao biti plaćen za nestalog Argentinca. Surov je to biznis, iako Sala nikad neće zaigrati u plavom dresu.

U priču se uključio i francuski Bordeauxkoji bi trebao dobiti 50 posto iznosa transfera jer je Sala igrao za njih od 2012. do 2015. te su ga s tom klauzulom u ugovoru prodali Nantesu. Jasno je kako se nogomet igra zbog navijača, ali još je jasnije da i realnije da se igra upravo, zbog novca.

TALIJANI OTKRIVAJU: PJACA JE PROŠLI MJESEC ODBIO UGLEDNOG TRENERA I POZNATI ENGLESKI KLUB!?

IZNENAĐENJE U NJEMAČKOM KUPU: Drugoligaš izbacio slavni klub iz daljnjeg natjecanja!

Komentari

komentara

« Povratak