Konačno se i on javio: Salah prvi put nakon ozljede progovorio o Ramosu i nesretnom finalu Lige prvaka

FOTO:

I dok o finalu Lige prvaka slušamo prepucavanja s različitih strana, konačno se oglasila i najveća žrtva. Mohamed Salah je otkrio kako se osjeća, što misli o Ramosu i nadolazećem Svjetskom prvenstvu…

Nije mu oprostio

Mohamed Salah konačno se oglasio nakon famoznog trenutka u kijevskom finalu ovogodišnje Lige prvaka. Liverpoolov Egipćanin se trenutno oporavlja od ozljede koju je zadobio u tom susretu. Kako se već dva tjedna piše – glavni krivac je Realov Sergio Ramos.

Salah je novinarima otkrio kako se čuo s Ramosom nakon utakmice. Kapetan „kraljeva“ se ispričao, no Egipćanin se teško miri s razvojem događaja:

„Bio je to najgori trenutak moje karijere. Kada sam pao na zemlju osim fizičke boli, bio sam i jako zabrinut i ljut jer nisam mogao nastaviti igrati u finalu Lige prvaka.”

Ramos je svoj postupak opravdao činjenicom kako je za ozljedu djelomično kriv i sam Salah jer je prvi dohvatio Španjolčevu ruku. Naravno, Mohamedu su ovakva objašnjenja smiješna:

„To je smiješno.  U redu je kada vas nasmije onaj tko vas je prije toga ozlijedio, no što je sljedeće? Hoće li mi reći i hoću li zaigrati na Svjetskom prvenstvu? Istina, poslao mi je poruku, ali nikada mu nisam rekao da je sve u redu.”

Srećom, Salah ipak putuje u Rusiju na Mundijal no i dalje ne zna kad će biti spreman za izlazak na teren:

„Pomisao da bih mogao propustiti Mundijal bila je stravična, no sad sam bolje. Nadam se da ću zaigrati već protiv Urugvaja, no još ništa sa sigurnošću ne mogu garantirati. Ovisi kako ću se osjećati.“

 “Želimo proći grupnu fazu i ostaviti dobar dojam. Mislim da to možemo jer imamo dobrog trenera i dobru momčad. Moji osobni ciljevi su pomoći momčadi i zabiti golove, iako momčad je na prvom mjestu.”, zaključio je skromni Salah.

I izborniku je već prekipjelo: Deschamps Griezmannu dao ultimatum!

Komentari

komentara

« Povratak