KONTROVERZAN POTEZ: Rijeka zbog loših rezultata kaznila igrače!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Rijeka iza sebe ima možda i najgoru polusezonu u povijesti HNL-a. Nakon 17 odigranih utakmica nalaze se na katastrofalnom osmom mjestu.

Loši rezultati doveli su do kontroverznog poteza uprave kluba. Naime, domaća udruga Nogometni sindikat objavila je priopćenje u kojem navodi da su joj se igrači Rijeke požalili kako ih klub kažnjava zbog loših rezultata.

“Zbog sve većeg broj poziva od strane igrača HNK Rijeka, izražavamo zabrinutost zbog pokušaja uvođenja prakse koja se davno prestala koristiti u hrvatskom nogometu. Stav HUNS-a po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba.

HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji te da neće svjesno kršiti odredbe pravilnika i postupati protivno odlukama FIFA DRC-a i CAS-a. Naglašavamo kako HUNS stoji na raspolaganju svim svojim članovima s pravnim savjetima i pomoći”, stoji u priopćenju.

Komentari

komentara

« Povratak