Michael Carrick u svojoj knjizi otkrio stvarni razlog Sir Alexovog umirovljenja!

FOTO:

Nakon odlaska najboljeg trenera u povijesti, velikog Sir Alexa Fergusona, Manchester United više nije isti klub. Sve što je Škot gradio tokom 27 godina polako se počelo urušavati nestručnom upravom te velikim trenerskim pa i igračkim promašajima.

No, bivši veznjak i sadašnji pomoćni trener Uniteda, Michael Carrick, u svojoj autobiografiji otkrio je zašto je Alex morao otići. Točnije, bio je prisiljen na takav potez zbog obiteljskih razloga.

„Šef je počeo govoriti i postao je vrlo emotivan: „Gledajte, nisam to htio napraviti na ovaj način. Želio sam da vi prvi doznate. Zaista sam razočaran što je to procurilo. Želio sam to vama prvo reći, ali sada sam prisiljen reći vam jer je sinoć procurilo. Netko je pustio van tu informaciju.“ Bio je bijesan zbog toga. Nije moglo biti puno ljudi koji su znali da odlazi” – napisao je Carrick koji je na Old Trafford stigao iz Tottenhama.

Ferguson nije želio otići sa klupe svog životnog projekta, ali morao je.

„Sir Alex je nastavio: „Dečki, ovo nije bila laka odluka.“ Spomenuo je potom da je preminula sestra njegove supruge: „Osjećam da to dugujem mojoj supruzi i da se trebam brinuti za nju. Bilo je nevjerojatno i hvala vam. Svaka minuta s vama mi je bila prekrasna. Ne želim otići, ali morao sam donijeti ovakvu odluku.“ Moglo se vidjeti koliko mu je na kraju bilo teško reći – Dečki, to je to.”

Fergie je od Uniteda napravio klupsku velesilu sa najviše osvojenih Premiershipova, uz to dva puta je podizao pehar Lige prvaka. 1999. godina, trostruka kruna i golovi Sheringhama te Solskjaera u finalu LP-a se nikad neće zaboraviti.

Arjen Robben progovorio o stanju u Bayernu: Žalili ste se da je dosadno, pa evo vam sad!

DALIĆ NAJAVLJUJE POBJEDE: „Očekujem puni Maksimir, polako se dižemo u formi te idemo dobiti Furiju i Gordi Albion!“

Komentari

komentara

« Povratak