Arjen Robben progovorio o stanju u Bayernu: Žalili ste se da je dosadno, pa evo vam sad!

FOTO:

Prije reprezentativne stanke, Bayern Munchen je nanizao četiri utakmice bez pobjede. U subotu ih čeka gostovanje u Wolfsburgu, a na krizu u klubu se osvrnula i jedna od najvećih zvijezda, Arjen Robben.

Situacija nije bajna, ali bez panike

Minhenski Bayern je nanizao čak četiri utakmice bez pobjede i ušao u krizu kakva se ne pamti već godinama. Treneru Niki Kovaču se opasno trese pozicija, no jedna od glavnih zvijezda, Arjen Robben, smiruje situaciju:

„Uvijek mi je bilo zabavno slušati ljude koji svijet vide samo kao crno-bijeli. Ovo je nogomet. Moramo ostati mirni, razgovarati i popraviti stvari u kojima griješimo.“, objasnio je Robben.

„Koliko sam u Bayernu, devet godina, mislim da još nismo bili u ovakvoj situaciji. Možda me ovo podsjeća na 2014. kad smo izgubili od Reala, 4-0.“, prisjetio se 34-godišnji Nizozemac pa nastavio uz smiješak:

„Ipak, mislim da je trenutna situacija u klubu odlična. Zapravo, sjećam se da su se neki prije nekoliko godina žalili da je sve jednolično i dosadno u Bayernu. Pa evo vam sad!“

Naravno, novinare je zanimalo i što Robben misli o treneru Niki Kovaču.

„Kovač je ambiciozan trener i pobjednik. Traži način kako da opet igramo dobar nogomet i vjerujem da ćemo zajedno u tome i uspjeti.“

Ipak, Nizozemac nije želio bivšeg hrvatskog izbornika usporediti s Pepom Guardiolom:

„Ne možete ih uspoređivati, a i momčad se dosta promijenila.“

RAMOS SE OSVETIO: ‘Englez je obični glumac, a evo vam najbolji dokaz!’

OTVORENO O STANJU U JUVENTUSU: Nisam dobrovoljno napustio Juve, izbacili su me zbog jedne osobe!

Komentari

komentara

« Povratak