NAVIJAČI DINAMA U ŠOKU: Bruno Petković odlazi iz Dinama!?

FOTO:

Prošli tjedan pojavila se velika vijest kako je Bruno Petković potpisao novi ugovor s Dinamom prema kojem bi trebao imati plaću od milijun eura, ali klub to još uvijek nije službeno objavio.

Petkovića se praktički cijelo ljeto povezivalo s transferom, a kao glavni favorit za njegovo dovođenje bio je turski Trabzonspor kojeg je još prošle sezone preuzeo Nenad Bjelica. Nekadašnji trener jako dobro poznaje kvalitete Petkovića pa je jasno da ga je pokušao dovesti u svoje redove. Ali ipak nije uspio.

“Možda i nisam dovoljno vremena proveo s momčadi zbog transfera koji smo htjeli napraviti i u koji sam i ja bio uključen. Transfer o kojem govorim je Bruno Petković. Pokušali smo ga priključiti momčadi, ali, nažalost, nismo uspjeli”, rekao je Bjelica pa dodao:

“Petkovićeva cijena je jako porasla dolaskom novog trenera u Dinamo. Ono što znam je da Petković nije obnovio ugovor s Dinamom te da će do kraja roka otići iz Dinama u veliki klub.”

Izjava Bjelice je u suprotnosti sa signalima koji već neko vrijeme dolaze iz Maksimira. Već neko vrijeme se uzima za sigurno da je Petković dogovorio produljenje ugovora s Dinamom do kraja sezone 2024./25. Trebao bi igrati za plaću od oko milijun eura godišnje.

Komentari

komentara

« Povratak