NEPOTREBNE TENZIJE: Trener Zekić pobijesnio na fair-play Osijekovog ofenzivca!

FOTO:

Bijelo-plavi rutinski su odradili pripremni susret protiv Mladosti iz Kaknja, u Velikoj su slavili 3:0. U prijateljskom dvoboju dva pogotka je zabio Marko Dugadnžić, jedan je dodao najbolji Osijekov strijelac u prvenstvu, Mirko Marić.

No, priča ovog susreta je veznjak i BiH internacionalac, Haris Hajradinović. Osiječki ofenzivac je kod vodstva od 2:0 namjerno fulao kazneni udarac jer je smatrao da sudac nije dobro procijenio situaciju. Dok bi mu mnogi zapljeskali na fair-playu, iste namjere nije imao trener Zoran Zekić.

„Ne odobravam takav potez. On nije sam smio donijeti takvu odluku, ali neću o tome javno razglabati. No, porazgovarat ću s njim o tim stvarima. Ako nije želio pucati, trebao je kazneni udarac prepustiti nekom drugom. Uostalom, kasnije su trebala biti dosuđena još dva kaznena udarca za nas, ali nisu. Nije na Hajradinoviću da sudi utakmice, nego da ih igra“ – rekao je Zekić za Glas Slavonije.

Međutim, teško će ovo opravdati trenera Bijelo-plavih, prijateljski susret i sigurno vodstvo, nema bolje prilike za dokazati vrijednosti koje su davno zaboravljene. Haris to sigurno ne bi napravio u nekoj važnoj utakmici za bodove.

Nije ti ovo trebalo Zorane, autoritet se gradi na drugim stvarima… Ne zaboravi da te rezultat pomazio u mnogim slučajevima i zato si ostao na klupi. Usprkos trenutnoj poziciji na tablici, u igri ekipe realno nemaš nikakav veliki pomak otkad si došao na klupu, dakle tri godine?! Spusti se na zemlju i cijeni to što imaš takvog igrača.

RONALDO I GRIEZMANN MOGU UČITI OD NJEGA: MODRIĆ U VELIKOM INTERVJUU ZA FRANCE FOOTBALL JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN!

VELIKA ČAST: Hrvatska će protiv Jordana imati novog kapetana!

Komentari

komentara

« Povratak