OVO MU STVARNO NIJE TREBALO: Livaja velikom glupošću zasjenio slavlje Hajduka!

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Hajduk Split opravdao je golemu ulogu favorita u finalu Kupa gdje su slavili protiv Šibenika 2:0. Golove su zabijali Melnjak i Livaja.

Praktički cijelu utakmicu vidjeli smo naelektriziranu atmosferu u kojoj su se bockali Funcuti i Torcida. Jedni druge su častili raznim uvredama, a sukob se itekako nastavio čak i nakon utakmice. A sve zbog kapetana Hajduka, Marka Livaje.

Kako prenose vodeći hrvatski mediji, Livaja je u jednom trenutku prilikom slavlja preuzeo megafon i poveo pjesmu koju je Torcida smislila posebno za navijače Šibenika i pjeva ju godinama. “Freze, traktori i seoski putevi, pičke šibenske, pič** šibenske, dobit ćete batine”, odjekivalo je Rujevicom.

Euforično su to prihvatili navijači Hajduka. Livaja je i nakon realiziranog kaznenog udarca imao poruku za Funcute. Gestikulirao im je s dva prsta aludirajući na ispadanje Šibenika u drugi razred hrvatskog nogometa, piše Slobodna Dalmacija.

U svakom slučaju sramota koju su osudili mnogi navijači, a ne samo Šibenika. Neprimjereno ponašanje kapetana koji je ujedno i član hrvatske reprezentacije…

Komentari

komentara

« Povratak