PROCURILA IMENA: Ovi treneri su kandidati za novog trenera Hajduka!

FOTO:

Nakon trećeg prvenstvenog poraza Hajduka u nizu gotovo svi su otpisali Harija Vukasa. Sve su glasnija nagađanja da će mu novi predsjednik kluba Lukša Jakobušić uskoro pokazati izlazna vrata. Potaknulo je to priče o njegovom potencijalnom nasljedniku, prenosi net.hr.

Navodno je Jakobušićev favorit Matjaž Kek, ali nakon što je odbio Dinamovu bogatu ponudu kako bi ostao na klupi Slovenije teško je očekivati da bi prije isteka ugovora 2022. napustio reprezentaciju i preuzeo Hajduk. Klub koji simpatizira od mladosti.

Osim njega kao Vukasovi nasljednici u javnosti se spominju Robert Jarni, Zoran Vulić, Goran Sablić, Ante Miše, Goran Tomić i brojni drugi. Međutim, gotovo nikome nije pao na pamet najdugovječniji trener u HNL-u – Samir Toplak. Zasigurno nitko ne poznaje ligu bolje nego on, a sam je u više navrata rekao kako bi volio voditi klubove poput Dinama i Hajduka.

“Znači, u Hrvatskoj, iskreno se bojim da ću ostati trener za male klubove. To je kao i Stanko Mršić, moj bivši trener. Ne znam što još moram napraviti. Trebam li s Varaždinom biti četvrti? To je naprosto nemoguće. S drugoligaškom ekipom Intera bio sam peti! Malo se pisalo i ništa. Razočaran sam za taj način. Mnoga se imena vrte po portalima za Dinamovog trenera. Mene nema na mapi. Isto je i za Hajduk, Rijeku i Osijek”, kazao je prije nekoliko mjeseci u Podcast Inkubatoru pomalo razočarani Toplak.

“Nekad mi je baš teško. Neko dobiva priliku iz ničega, a ja rudarim u kontinuitetu već deset godina u 1. HNL. Stalno govorim: ‘Pozovite me samo na razgovor i slušajte moju ideju. Da predočim svoj plan’. Ipak ja sam sretan čovjek i volim raditi nešto nemoguće. Crpim svoju energiju i snagu da s malim klubovima napravim rezultat, da ekipa ima glavu i rep”, dodao je Toplak.

Komentari

komentara

« Povratak