TAKO RADI PRAVI VOĐA: Evo što je Modrić poručio navijačima uoči utakmice protiv Armenije!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je u gostima pobijedila Latviju 2:0 golovima Majera i Kramarića. S obzirom da su Armenija i Wales remizirali 1:1, sada je zaista sve u našim rukama!

Naime, Dalić i društvo će otići na Euro ukoliko ostvare pobjedu protiv Armenije. Čak postoji solucija i na drugoj utakmici gdje Wales samo ne smije pobijediti Tursku na svom stadionu. Turci također moraju biti ozbiljni jer ipak brane prvo mjesto u skupini.

Pobjedu nad Latvijom prokomentirao je naš kapetan Luka Modrić:

“Najbitnije je što opet ovisimo sami o sebi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, ušli smo u nju jako dobro i to vrlo brzo riješili. Poslije je bilo lakše. Teren nije bio idealan, a ne pamtim kad sam igrao po ovako hladnom vremenu. Bilo je jako važno da dobro uđemo, to smo napravili, zabili smo dva gola, mogli još koji…”, rekao je za Novu TV.

Okrećemo se utakmici protiv Armenije na Maksimiru (20.45 sati):

“Jako smo dobro trenirali ovaj tjedan, spremali se za utakmicu i vidjelo se na početku kako smo dobro ušli. Rezultat iz Erevana nam je dao dodatan motiv i poticaj. Zato smo tako dobro krenuli, odigrali čvrsto, kompaktno, nismo dopustili protivniku da nam ozbiljnije zaprijeti. Tako trebamo odigrati i u utorak. Sigurno neće biti lagana utakmica…”

Unatoč kazni FIFA-e, koja je odlučila djelomično zatvoriti stadion za dvoboj, očekuje značajnu podršku s tribina:

“Armenija je pokazala u prvom susretu s nama da ima kvalitetu. Nisam gledao njihov dvoboj s Walesom, ali sam čuo da su imali dosta šansi, da su mogli lagano dobiti. Moramo biti oprezni, dati sve, odigrati pravu utakmicu, pripremiti se kako treba, ekipa koja ne treba ništa može ti stvoriti probleme ako nisi unutra sto posto. Ne sumnjam da mi nećemo biti, znamo što je u igri. Nadam se da će stadion biti pun koliko može biti, sigurno će nam biti velika podrška da proslavimo odlazak na Euro, što smo po kvaliteti zaslužili”, zaključio je Modrić.

Komentari

komentara

« Povratak