ZAŠTO SU GA UOPĆE DOVODILI? Evo koga Dinamo šalje na posudbu u Nizozemsku!

FOTO:

Kada je sredinom veljače Dinamo iz Istre doveo mladog braniča Maura Perkovića, mnogi su pomislili kako su Modri zakrpali stopersku poziciju.

Mladić je prvo doveden na posudbu pa je otkupljen za dva milijuna eura. Tijekom proljeća čak je i nešto igrao u dresu Dinama, ali u ovoj sezoni potpuno je ignoriran od strane Igora Bišćana, a čini se i novopečenog trenera Sergeja Jakirovića. Modri su ove sezone odigrali devet utakmica, ali Mauro nije upisao ni jedan nastup.

Jako visoku cijenu pratila su jednako takva očekivanja. Mladi reprezentativac Hrvatske došao je u Dinamo kao igrač koji može pokriti dvije pozicije; stopersku i onu posebnu osjetljivu, lijevog beka. Ljevak Perković skupo je plaćen kako bi Dinamo konačno riješio najveći problem u momčadi.

Ipak, čini se kako će ga Dinamo ove sezone proslijediti na posudbu. Naime, nizozemski mediji raspisali su se kako je za njega jako zainteresiran tamošnji Volendam.

Jedan od najgorih klubova Eredivisie, koji je posljednju sezonu završio 14. od 18 momčadi, a ovu izgubio utakmice prva dva kola, Perkovića želi dovesti na posudbu.

Komentari

komentara

« Povratak