FRANCUZI SHVATILI DA NEMA ŠALE: Paul Pogba biranim riječima hvalio Vatrene!

FOTO:

Francuski reprezentativac Paul Pogba, na današnjoj je press konferenciji biranim riječima pričao o hrvatskoj reprezentaciji.

Samo riječi hvale

Francuska i Hrvatska su ovogodišnji finalisti Svjetskog prvenstva u Rusiji. Uoči te utakmice, na današnjoj se konferenciji za novinare francuske reprezentacije pojavio Paul Pogba. Francuz je biranim riječima pričao o Hrvatima:

„Iako je Luka Modrić motor hrvatske reprezentacije, Modrić nije Hrvatska. Tu su još Mandžukić, Rakitić, Perišić, a i njihovi braniči su izvrsni igrači. I zato se ne možemo fokusirati samo na zaustavljanje Modrića!“

Novinare je zanimalo je li moguće da je Francuska u prednosti s obzirom da je Hrvatska u tri utakmice za redom igrala produžetke.

„Možda neki misle da to znači da je Hrvatska došla do finala uz puno muke i problema, ali za mene je to znak da se radi o momčadi s puno talenta. Hrvati sigurno žele pobijediti u finalu i staviti zvjezdicu iznad reprezentativnog grba. Ja imam na dresu zvjezdicu, ali želio bih još jednu, koju sam ja osvojio.”, kazao je Pogba.

Pogba se nada da je mentalitet francuske reprezentacije danas puno bolji nego prije dvije godine:

„Kad smo prije dvije godine na Euru u polufinalu dobili Njemačku (2:0) mislili smo da smo obavili većinu posla. I u finalnu utakmicu protiv Portugala ušli smo kao da smo već prvaci. To nam se više ne smije ponoviti. Naš plan je dobiti utakmicu, ali nismo favoriti u finalu.”

Slaven Bilić začepio usta mnogim Englezima: Izdominirali smo vas!

Komentari

komentara

« Povratak