Iako s više opreza nego Englezi, i francuski mediji vjeruju kako Hrvatska u finalu ne bi trebala biti problem!

FOTO:

Nakon što su saznali kako im na putu do finala stoji jedna majušna Hrvatska, engleski su se mediji raspisali o gotovo sigurnom osvajanju Mundijala. Ipak, pokazalo se da je baš ta podcijenjena Hrvatska bila pretvrd orah za neiskusnu englesku momčad.

I Francuzi podcjenjuju

Iako igrači i stožer francuske reprezentacije ne želi ulogu favorita u finalu protiv Hrvatske, njihovi mediji umor i dan manje za odmor za Hrvate vide kao definitivnu priliku za osvajanje Svjetskog prvenstva.

Ugledni francuski sportski list L’Equipe vjeruje kako će umor i ozljede u hrvatskoj reprezentaciji učiniti svoje, a to u intervjuu potvrđuje i  bivšeg nogometaša Johan Micoud:

„Hrvatska ima dobru momčad, ali ostavlja puno slobodnog prostora i naši će napadači to dobro iskoristiti!“

Također, popularni RMC u velikom članku objašnjava kako su Hrvati igrali punih 90 minuta više od Francuza, uz dan manje za odmor. Na kraju zaključuje kako će baš to biti prevaga na terenu koja će Francuze dovesti do trona.

Istina, Vatreni imaju troje produžetke iza sebe i igrače načete ozljedama. Ipak, čini se kako francuska javnost zaboravlja ljeto 2016., kad je „Galske pijetlove“, usred Pariza, u finalu Eura savladao outsider Portugal. Upravo je Portugal do tog finala prošao troje produžetke i herojski pobijedio favorizirane domaćine.

Jurgen Klopp „popljuvao“ engleske medije i velikim riječima opisao Lovrena i hrvatsku reprezentaciju!

Komentari

komentara

« Povratak