PA GDJE BAŠ TAMO? Otkriveno gdje će Mandžukić nastaviti karijeru!

FOTO:

Mario Mandžukić gotovo će sigurno napustiti Juventus ovog ljeta. Talijanski gigant radi veliki remont, a to uključuje i odlazak našeg napadača koji je ostavio golemi trag u klubu…

China, here I come!

Prema pisanju Sportskih novosti, Mario Mandžukić bi na ljeto trebao zamijeniti Juventus s – Kinom. Iako su se već ranije pojavljivale špekulacije oko mogućeg prelaska Super Maria u najmnogoljudniju zemlju svijeta, ovaj puta špekulacije su, tvrde SN, prilično ozbiljne.

Klub će vrlo vjerojatno napustiti i trener Allegri koji izuzetno cijeni našeg napadača.  Konačni rasplet situacije saznat ćemo prije ili nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Bogata karijera

Mario Mandžukić jedan je od najboljih igrača Hrvatske svih vremena. Mandžo je u karijeri igrao za brodski Željezničar, Marsoniju, Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid i Juventus, osvojio je Ligu prvaka s Bayernom, sedam nacionalnih naslova (tri Dinamo, i po dva Juventus i Bayern) i još 11 različitih nacionalnih i međunarodnih kupova.

Također treba istaknuti kako je drugi najbolji strijelac Hrvatske nogometne reprezentacije s 30 pogodaka.

Mario danas vrijedi 20 milijuna eura, a Juve bi mogao dobiti jako dobru odštetu za njega. A što tek reći za plaću. Hrvatski napadač trebao bi u Kini dobivati između 15 i 20 milijuna eura što je sigurno jedna od najvećih plaća u nogometnom svijetu.

IMAMO NAJJAČI VIDEO SEZONE: Predsjednik Rome bacio se u fontanu nakon čudesne pobjede!

 

Komentari

komentara

« Povratak