SLUŽBENO: Gianluigi Buffon objavio veliku vijest!

FOTO:

Gianluigi ‘Gigi’ Buffon, legendarni vratar Juventusa i Italije, danas je donio veliku vijest koja će rastužiti mnoge navijače diljem svijeta…

Naime, mnogi su očekivali da će Gigi objaviti kraj karijere, ali on zapravo odlazi iz Juventusa. Talijanski 40-godišnji velikan okupio je novinare na press konferenciji ovog četvrtka i svi su očekivali da će objaviti kraj karijere, no umjesto toga tek je potvrdio da odlazi iz Juventusa, nakon dva desetljeća tijekom kojih je postao klupska legenda.

‘U subotu protiv Verone igram svoju zadnju utakmicu u Seriji A. Ponosan sam što sam do sada mogao igrati na vrhunskom nivou i ovu odluku donosim miran i sretan. Osjećam se s 40 godina jak kao i prije, zahvaljujući Juventusu i mentalitetu ovdje. Sljedeći tjedan, nakon nekoliko dana razmišljanja, slijedit ću svoje instinkte i donijeti konačnu odluku o nastavku karijere,’ izjavio je Gianluigi Buffon, iznenadivši okupljene.

Gigi je u karijeri igrao samo za dva kluba, Parmu i Juventus. Po mnogima je upravo on najbolji golman svih vremena.

Buffon nikad nije osvojio Ligu prvaka, ali je zato 2006. sa Italijom uzeo Svjetsko prvenstvo. O trofejima u dresu Juventusa ne treba ni pričati.

Argentinski Boca Juniors spominjao se kao moguća sljedeća Buffonova destinacija, ali nakon što razmisli možda odluči da je bilo dosta…

Komentari

komentara

« Povratak