Svaka čast: odbio silne milijune da bi postao izbornik posrnule velesile

FOTO:

Italija je u proteklim kvalifikacijama dotakla samo dno. Šveđani su u dodatnim kvalifikacijama izbacili bivše svjetske prvake zbog čega će Buffon i društvo Mundijal gledati samo na televiziji. Konačno, nakon mjeseci i mjeseci traženja, Talijani imaju izbornika.

Odbio milijune i prihvatio se nezahvalna posla

Azzuri konačno imaju izbornika. Većina talijanskih sportskih izdanja danas donosi vijest da se saga s traženjem novog stratega konačno privela kraju. Roberto Mancini novi je izbornik Italije!

Iako su se spominjala brojna imena, bivši trener Intera, Manchester Cityja i Galatasaraya će naslijediti vremešnog Gian Piera Venturu. Talijanski mediji pišu kako će Mancini potpisati ugovor na dvije godine, nakon čega postoji mogućnost produljenja, ovisno o uspjehu na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Također, Talijani hvale svog novog izbornika i zbog još jedne stvari. Naime, Talijan je zbog osjećaja odgovornosti za svoju domovinu i želje da vodi nacionalnu vrstu raskinuo ugovor sa Zenitom, vrijedan 13 milijuna eura! Osim toga, Manciniju treba čestitati i na hrabrosti jer je pred njim jako puno posla – s prosječnim igračima, demoraliziranog duha, vratiti Italiju na stare staze slave!

Milanski klubovi baš vole Hrvate: Kaliniću se pridružuje još jedan kolega iz reprezentacije!

Komentari

komentara

« Povratak