Većina je stala na Buffonovu stranu, no ne i on: legendarni Del Piero ne razumije Buffona!

FOTO:

Današnji je dan obilježen reakcijama na jučerašnju dramu na Santiago Bernabeu. Nakon što je Juventus vodio 0-3 i bio nadomak produžetaka, sudac je dosudio dvojbeni jedanaesterac. Naravno, Cristiano Ronaldo je još jedanput poentirao i odveo Real Madrid u polufinale Lige prvaka.

Del Piero nema riječi opravdanja za Buffona

Većina se danas slaže kako je sudačka odluka o prekršaju i jedanaestercu krajnje dvojbena. Možda cijela situacija i ne bi bila toliko dramatična da se sve skupa nije dogodilo u 93. minuti susreta!

Nakon što je sudac Michael Oliver pokazao na bijelu točku, Juventusovi su igrači opkolili suca i pri tom nisu birali riječi. Najglasniji i očito najagresivniji je bio 40-ogodišnji Gigi Buffon, koji na kraju i najviše kažnjen, s crvenim kartonom. Uvrede na račun suca su se nastavile i nakon utakmice.

Strast se ne smiruju ni danas i većina je nogometnih fanova stala na Buffonovu stranu, žaleći što se legenda na ovakav način najvjerojatnije oprostila od Lige prvaka. Ipak, Juventusova i legenda talijanske nogometne reprezentacije, Alessandro Del Piero. Mnoge je iznenadio svojom izjavim i mnogi mu zamjeraju što nije stao u obranu svog dugogodišnjeg suigrača Buffona.

„Te riječi koje je Gigi rekao sucu… Ne mogu to razumjeti, iskreno govoreći. Pogriješio je. Jako je pogriješio. Sad se nema potrebe vraćati na prvi susret. To je nogomet, život ide dalje. Nadam se da će za nekoliko dana, kad se sve malo smiri i Gigi drugačije gledati na cijelu situaciju i o sucu pričati drugačije nego što je to bilo jučer.“, iskreno je kazao Del Piero.

Komentari

komentara

« Povratak