ODUŠEVLJENI HRVATOM: Prošlogodišnji hit talijanskog prvenstva otkupit će ugovor našeg veznjaka!

FOTO:

Hrvatski repezentativac Mario Pašalić konačno je našao pravi klub. Nakon nekoliko posudbi i lutanja u Milanu, Elcheu i Monacu, bivši veznjak Hajduka se skrasio u Bergamu, točnije Atalanti. Za trećeplasirani sastav Serie A u prošloj sezoni Pašalić je dosada odigrao 60 utakmica i 12 puta se upisao u listu strijelaca.

Mario je u sudionika ovogodišnje Lige prvaka stigao prošlog ljeta na dvogodišnju posudbu i potpuno se uklopio u sasatav trenera Gasperinija koji mu iznimno vjeruje, posao je jedan od krucijalnih igrača. Prema talijanskim novinama, uprava kluba je vrlo zadovoljna i pokušat će otkupiti Pašalićev ugovor od matičnog kluba Chelseaja, prošli dvoboj je zabio dva pogotka i proglašen je igračem utakmice protiv Brescije (0:3).

Spominje se da će se aktivirati njegova otkupna klauzula u visini od 15 milijuna eura. U redove Bluesa je stigao 2014. godine ali se u londonskom velikanu nije uspio nametnuti, ostanak u Italiji mu je svakako bolja opcija za razvoj karijere.

Njegova momčad se trenutno nalazi na šestom mjestu talijanskog prvenstva, u borbi su za europsko proljeće u skupini sa zagrebačkim Dinamom.

NEVJEROJATNA BAHATOST: EVO ŠTO ENGLESKI MEDIJI PIŠU O VATRENIMA!

MAJSTORE, SVAKA ČAST: Van Dijk je ovim komentarom pokazao kakva je veličina

BOMBA NA POLJUDU: PROSLAVLJENI HRVATSKI REPREZENTATIVAC I JEDAN OD „ĆIRINIH SINOVA“ POSTAJE SPASITELJ HAJDUKA!

PA OVO JE KATASTROFA: Objavljen dres u kojem će Hrvatska navodno igrati na Euru

MOMAK, TI NISI NORMALAN: CHIELLINI KRITIZIRAO ZLATNU LOPTU TE NAPAO MODRIĆA!

Komentari

komentara

« Povratak