Ako ne uspiju dovesti Haalanda, u Barceloni imaju sjajan plan B!

FOTO:

Barcelonin prioritet ovog ljeta je Erling Haaland. Na žalost po Katalonce, za mladim Norvežaninom vlada prava pomama u cijeloj Europi tako da je u Barceloni skovan i plan B.

Vruće ljeto u najavi

Barcelona se, kao i mnogi europski nogometni velikani, nalazi u financijskim poteškoćama. Ipak, njihovi apetiti za velikim igračima i rezultatima ne prestaju.

Prije nekoliko dana top vijest je bio dolazak agenta Mina Raiole u Barcelonu, u društvu oca Erlinga Haalanda. Ipak, ovo ništa ne znači jer je za mladog Norvežanina zainteresiran i Real Madrid, Liverpool, ali i Manchester City.

Zbog toga, u Barceloni imaju i rezervni plan. Naime, u Barceloni su se već okrenuli jednako zanimljivom igraču, Argentincu Lautaru Martinezu. Preciznije, kontakt s Martinezovim agentima je postojao još prošle godine, no sve je stalo zbog pandemije i financijskih problema. Osim njega, trener Barcelone Ronald Koeman je navodno veliki fan Romelua Lukakua.

Niti jedna niti druga opcija neće biti jeftine. Lautaru je vrijednost prema Transfermarktu 70, a Romeluu 90 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak