Ancelotti objasnio kako je nastala kultna fotografija…

FOTO:

Real je subotnjom pobjedom nad Espanyolom (4:0) četiri kola prije kraja osigurao naslov prvaka Španjolske. Igrači i trener su ga odmah zatim euforično proslavili s navijačima. U najveću zvijezdu fešte, dok je otvoreni autobus madridskim ulicama vozio realovce kroz deliričnu svjetinu, neočekivano se prometnuo trener Carlo Ancelotti.

Legendarni igrač i trener nije poznat po velikim izljevima emocija ili po tome da je šoumen, ali tijekom slavlja osvajanja naslova, kojim je zaokružio naslove prvaka u svih pet najjačih liga, Ancelotti je oduševio otkrivanjem svoje nepoznate strane. Strasno je grlio igrače, plesao, vodio navijanje…

Scene njega u svim tim akcijama postale su viralne. Najnoviji prilog Carlettovog spektakla također je poharao društvene mreže. Vinicius Junior na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj su on, Militao, Alaba i Rodrygo. Međutim, svima je šou ukrao njihov trener. Ancelotti je pozom hedonista bonvivana, s cigarom i neobičnim naočalama, Viniju za sat vremena donio preko milijun lajkova.

Pet dana kasnije, nakon novog pothvata, šokantnog preokreta za plasman u finale Lige prvaka, kojim je postao prvi trener s pet finala LP-a, novinari su ga pitali za njegov imidž s fotografije koja je ekspresno postala legendarna. Ancelotti je oduševio odgovorom: “Znate, ja uopće ne pušim cigare! To sam napravio samo za fotografiranje s mojim prijateljima. Da, ti igrači su moji prijatelji.”

Komentari

komentara

« Povratak