ANTE REBIĆ OTPISAN U MILANU: Evo gdje bi mogao nastaviti karijeru!

FOTO:

Nekadašnji hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, odigrao je svoje u talijanskom velikanu AC Milanu, pišu talijanski mediji.

Corriere della Sera donosi kako je trener Milana, Stefano Pioli, otvoreno kazao Rebiću kako više ne računa na njegove usluge te da slobodno može potražiti novi klub. “Gotovo je! Rebić je već spakirao stvari, Pioli ga se silom želi riješiti da napravi mjesta u ekipi”, stoji u testu.

A Rebića su već ranije slali u Wolfsburg gdje momčad vodi Niko Kovač, čovjek koji itekako dobro zna Antu jer ga je upravo on vodio kroz reprezentaciju Hrvatske. No, osim Wolfsburga spominjali su se Bešiktaš i Fenerbahče, a sada je aktualna Fiorentina.

Naime, della Sera piše kako je Milanu predloženo da pokušaju s Fiorentinom dogovoriti razmjenu igrača prema kojoj bi Ante Rebić napustio Milano i otišao u Firencu, a srpski napadač Luka Jović u suprotnom smjeru.

Naposljetku su čelnici talijanskog velikana to i pokušali, javili su se Fiorentini i predložili taj plan jer bi se voljeli riješiti Rebića što je prije moguće, a dobro bi im došao i napadač poput Jovića. Navodno čak ni u Fiorentini nisu imali ništa protiv, ali je posao svejedno ekspresno propao jer se klubovi nisu mogli dogovoriti s igračima. Zasad nije poznato čija je odbijenica bila ključna.

U svakom slučaju Ante Rebić je završio svoju epizodu u Milanu…

Komentari

komentara

« Povratak