BIVŠI KAPETAN REALA OVO NIKAD NIJE DOŽIVIO: L’Equipe brutalno ismijao Sergija Ramosa!

FOTO:

Sergio Ramos jedno je od zvučnijih pojačanja Paris Saint-Germaina ovog ljeta. Ipak, bivši kapetan Real Madrida još nije debitirao za pariški klub.

Stalni predmet ismijavanja

Legendarni kapetan Real Madrida za svoj novi klub, PSG, još nije upisao niti jedan nastup. Zbog ozljede nije bio u konkurenciji, i njegov debi u dresu PSG-a već je tema brojnih rasprava, pa čak i onih posprdnih. Čak se i ugledni francuski sportski list L’Equipe, pridružio ismijavanju slavnog Španjolca. Na svom su portalu objavili video u kojem je Ramosa prikazan kao duha.

„U klupskim hodnicima možete tu i tamo vidjeti siluetu čovjeka koji govori španjolski.”, govori narator u videu koji je nazvan Misterij Ramosa.

Nekoliko sugovornika u ovom šaljivom uratku objašnjavaju neobične pojave u klubu vezane za Ramosa, a vrhunac radnje je „dozivanje Ramosovog duha“.

S druge strane španjolski su mediji šokirani takvim ismijavanjem iskusnog defanzivca i poručili su kako Ramos nije zaslužio da se tako ponašaju prema njemu nakon svega što je napravio u svojoj prebogatoj karijeri.

Komentari

komentara

« Povratak