BJELICA POTVRDIO: Trener Osijeka otkrio zašto neće otkupiti ugovor od junaka derbija, a evo kakva je konačna situacija s prvim topnikom Prve lige!

FOTO:

Trener Osijeka, Nenad Bjelica, održao je press konferenciju uoči još jednog derbija u nizu, ovaj puta Bijelo-plavi gostuju na Rujevici kod Rijeke.

Bjelica neće moći računati na požutjele Kleinheislera i Žapera dok se Miloš ozlijedio protiv Dinama i neće igrati protiv Riječana. S druge strane, nakon suspenzije se u kadar vraća Jugović dok je Guti sanirao probleme s ramenom. Okupljenim novinarima je otkrio kakvo je stanje s igračima kojima istječu ugovori i potvrdio da se kreće u realizaciju otkupa ugovora za Ramona Miereza od španjolskog Alavesa!

Sjajni Argentinac je prvi topnik Lige s 20 postignutih golova, Bjelica je razgovarao s predsjednikom kluba te predložio otkup ugovor koji iznosi 2,5 milijuna eura. Što se tiče junaka derbija s Dinamom i strijelca za 1:1, Ante Erceg neće biti kupljen jer strateg Osijeka smatra da nema smisla davati odštetu za igrača starijeg od 30 godina ali će se vjerojatno pokušati dogovoriti još jedna posudba. Njegova vrijednost prema Transfermarktu je 250 tisuća eura, na posudbi je iz danskog Brondbya.

Na temu Ivana Santinija se nije očitovao jer kako kaže nije još razmišljao o tome, bivši Vatreni ima ugovor do ljeta kao i Gyurcso, Lopa te Gutieri.

Komentari

komentara

« Povratak