BOMBA U MAKSIMIRU: Dinamo dovodi lijevog beka koji vrijedi čak 6 milijuna eura!

FOTO:

Treneru zagrebačkog Dinama, Anti Čačiću, kroz javnost se zamjera nekoliko stvari iako dotični još uvijek ne zna što znači poraz.

Navijači su nezadovoljni što na poziciji lijevog beka moraju gledati Roberta Ljubičića koji je inače vezni igrač. Tu poziciju pokušao je zakrpati i Petar Bočkaj koji je inače lijevo krilo, dok je potpuno ignoriran jedini pravi lijevi bek u momčadi, a to je Danijel Štefulj. Ta pozicija postala je pravi problem u Dinamu i postoji strah kako će puno jače ekipe to znati iskoristiti.

Moubandjea, Čabraju, Štefulja i Bočkaja, ali u europskim utakmicama na toj poziciji sad najčešće igra veznjak Ljubičić, prije njega to je igrao još jedan vezni igrač, Franjić. No, izgleda kako bi na to mjesto sada mogao doći jedan vrlo poznati igrač.

Naime, Germanijak piše kako je Dinamov prvi pick na toj poziciji 28-godišnji francuski lijevi bek Jordan Amavi koji je trenutno član Olympique Marseillea. Radi se o igraču koji vrijedi čak šest milijuna eura prema ‘Transfermarktu’. Posljednjih šest mjeseci proveo je na posudbi u Nice, a novi trener Igor Tudor ne računa na njega.

Inače, radi se o izdanku Niceove nogometne škole, a u ljeto 2015. godine je prešao iz Nice u Aston Villu za 11 milijuna eura. Kasnije je otišao na posudbu u Marseille, a potom je i otkupljen pa je to sveukupno koštalo 12 milijuna eura.

BOMBA IZ NORVEŠKE: BODO UOČI DINAMA DOVEO NAJSKUPLJEG IGRAČA U POVIJESTI NORVEŠKOG NOGOMETA

Komentari

komentara

« Povratak