BREAKING NEWS: Pao je prvi otkaz u HNL-u ove sezone!

FOTO:

Iza nas je već odigrano pet kola u HNL-u, a to je bilo dovoljno da padne prvi otkaz točno na sredini kolovoza. U pitanju je Rijeka.

Osvajač dvostruke titule u sezoni 2016/17. odlučio je smijeniti trenera Dragana Tadića nakon samo dva mjeseca. Razlog? Vjerojatno loši rezultati. Tadić je Rijeku preuzeo 20. lipnja nakon odlaska Gorana Tomića, no presudili su mu loši rezultati u prvenstvu te ispadanje iz Europe. Momčad će u sljedećoj utakmici protiv Istre 1961 voditi Fausto Budicin.

“HNK Rijeka obavještava javnost da Dragan Tadić više nije trener prve momčadi. Tadić i HNK Rijeka dogovorili su sporazuman prekid suradnje, a momčad će na utakmici protiv Istre 1961 voditi Fausto Budicin. Dragan Tadić preuzeo je ekipu Rijeke na početku sezone, nakon pobjede protiv Šibenika uslijedio je remi protiv Gorice, te porazi od Lokomotive i Slaven Belupa, te ispadanje od Djurgardensa u kvalifikacijama Konferencijske lige”, stoji u priopćenju kluba s Rujevice.

Tadić je nakon otkaza rekao:

“Na početku se želim zahvaliti HNK Rijeka na prilici koju sam dobio. Svi znaju da je Rijeka moj klub i uvijek ću ostati navijač Rijeke. Želim se zahvaliti svima, od predsjednika Damira Miškovića na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, generalnom menadžeru za sport Robertu Palikuči, savjetniku predsjednika Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojima sam svakodnevno radio, želim svima puno sreće u nastavku sezone.”

Komentari

komentara

« Povratak