Casillas je preveliki gospodin da bi pričao o tome, ali ipak se saznalo: Mourinho ga je mrzio!

FOTO:

S obzirom na minutažu koju je Iker Casillas dobivao u Realu, kad je Jose Mourinho bio trener, svima je bilo jasno kako nešto u tom odnosu nije dobro. Sam Casillas nikad javno nije progovorio o onome što se događalo u svlačionici, no s vremenom, stvari polako izlaze na vidjelo…

Cesar sve otkrio

Bivši reprezentativac Brazila, kojemu je Mourinho bio trener u Interu, Julio Cesar, za brazilsku je televiziju, SporTV, otkrio zanimljive detalje iz odnosa Casillasa i Mourinha.

Cesar je protiv Casillasa igrao u utakmici finala Kupu konfederacija 2013. godine, između Brazila i Španjolske. Po završetku susreta, Cesar je proglašen najboljim golmanom natjecanja. S obzirom da je neposredno prije toga razmijenio dres sa svojim kolegom Casillasom, Cesar je nagradu primio u Španjolčevom dresu. Baš to se nije svidjelo Mourinhu.

„Kada sam nakon utakmice došao u svlačionicu, vidio sam Mourinhovu poruku na mobitelu. On je imao nekih problema s Casillasom u Realu. U poruci je napisao: “Ti si lud što nosiš njegov dres, on je taj koji bi trebao nositi tvoj! Također, napisao mi je i da sam više udaraca obranio jednom rukom nego on s obje.”, priznao je Brazilac te nastavio:

„Iker mi je nakon utakmice došao čestitati u svlačionicu. Tad sam mu priznao za Mourinhovu poruku. Nije mu bilo lako to čuti, ali hrabro se suočio s tim.“

Po mnogima, Casillas je prije dolaska „Special One-a“ u Real Madrid bio najbolji vratar na svijetu. Na žalost, Mourinhova očigledna netrpeljivost, frustracije i ozljede, polako su ga udaljile od pozicije prvog vratara.

Komentari

komentara

« Povratak