ČUDNA SITUACIJA: Rudeš objavio zašto je suspendirao najboljeg prošlosezonskog strijelca!

FOTO:

Mnogima nije bilo jasno zašto u uvodne tri utakmice za Rudeš nije igrao Tomislav Gudelj, najbolji strijelac kluba iz prošle sezone.

U 23 utakmice za Plavo-bijele ovaj bivši omladinac Hajduka i RNK Splita te senior Croatije Zmijavaca, upisao je 11 pogodaka. Gudelj je ujedno bio i drugi topnik Prve nogometne lige. Unatoč pojačanoj konkurenciji u odnosu na prošlu sezonu, očekivalo se kako će Gudelj biti jedna od ključnih napadačkih figura Roberta Prosinečkog u nastojanju da klub sa zapada Zagreba ostane u elitnom društvu.

Međutim, u prve dvije ovosezonske utakmice, u 0-4 porazu na Rujevici od Rijeke, a onda i u nesvakidašnjem preokretu i domaćem porazu od Osijeka 3-4, Gudelj je svih 90 minuta proveo na klupi za pričuve, a prošle subote, u 2-3 porazu od Slaven Belupa na Ivanu Kušeku Apašu, najbolji strijelac Rudeša iz prošle sezone nije uopće bilo u zapisniku utakmice.

Špekuliralo se kako Gudelj ne igra jer je htio napustiti Rudeš, a klub za njega traži odštetu od 200 tisuća eura koja je, smatra Gudelj i njegov menadžer, previsoka. Međutim, NK Rudeš oglasio se po pitanju tih navoda i obznanio kako je razlog neigranja – nedisciplina.

“Poštovani, nakon objave neprovjerenih informacija, a u cilju zaštite integriteta kluba, ali i samog igrača, u ovom slučaju Tomislava Gudelja, šaljemo potrebne informacije. Naime, spomenuti je igrač suspendiran temeljen disciplinske mjere. Dakle, napisi o uskraćivanju transfera nisu točni jer u klub nije stigla apsolutno nikakva ponuda za igrača. Osim toga, i u klubu smo svjesni – igrač koji ne igra, je najskuplji igrač”, stoji u priopćenju kojeg prenose Sportske novosti.

Za analizu utakmice Hajduk – PAOK kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak