DA, I TO JE MOGUĆE: Evo zašto je propao transfer Ademija u Dinamo!

FOTO:

Vodeći hrvatski mediji jučer su prenijeli kako je Arijan Ademi na korak do senzacionalnog povratka u Dinamo, i to nakon samo pola godine.

Želja je, kako se pisalo, obostrana i legendarni kapetan Modrih ne bi imao ništa protiv povratka u Maksimir. Ipak, povratak Ademija zapeo je na odšteti jer posve logično kako Kinezi ne žele pustiti sjajnog veznjaka bez toga.

Ademi je sve bio dogovorio s klubom, ali je zapelo na pitanju odštete. Kinezi su tražili nešto malo više od milijun eura, a dogovor nije postignut sve dok nije otkucala ponoć u Pekingu pa su pregovori, barem u ovoj fazi, prekinuti usred vremenske razlike.

Također se ustvrdilo zašto je bitno da se transfer odradi do ponoći. Naime, Dinamo je do sinoć u ponoć morao prijaviti igrače koji imaju pravo nastupa u grupnoj fazi Konferencijske lige. Nove igrače će moći registrirati eventualno na proljeće, ako i dalje bude u natjecanju.

Ipak, postoji nada jer ga Dinamo još uvijek može vratiti s obzirom da prijelazni rok u HNL-u traje do osmog rujna. No, i da se vrati Ademi onda neće moći igrati u grupnoj fazi UEFA Konferencijske lige…

Komentari

komentara

« Povratak