DA, OVO SE ZAISTA DOGODILO: Dinamo Zagreb prodao pomoćnika!

FOTO:

Sandro Perković otišao je iz Dinama te će u nastavku karijere biti glavni trener latvijske momčadi Riga FC. Pomoćnik Ante Čačića sporazumno je raskinuo ugovor s Dinamom, ali je za njega, kako doznaje Index.hr, plaćena odšteta iako iznos nije poznat. Dinamo sad uz sportskog direktora traži i novog pomoćnog trenera.

Perković je na Maksimir došao u siječnju ove godine u stručni stožer Željka Kopića, kojemu je bio pomoćnik i u ciparskom Pafosu. Prije nego što je došao kao Kopićev asistent, Perković je vodio drugu momčad Pafosa i ostavio ga na prvome mjestu ciparske druge lige.

“Želio bih prije svega zahvaliti klubu koji mi je omogućio vrijedno iskustvo rada u najuspješnijem hrvatskom klubu. Iznimno sam sretan što sam bio dio stožera koji je proslavio još jedan naslov prvaka Hrvatske i što sam sudjelovao u europskim uspjesima”, rekao je Perković nakon odlaska iz Maksimira i dodao:

“Ovo nije lagana odluka za mene, međutim zahvaljujem klubu na razumijevanju situacije i mog izbora nastavka trenerskog puta. Hvala vodstvu, stručnom stožeru, igračima i djelatnicima na ugodnoj suradnji. Dinamu želim ostvarenje brojnih uspjeha u novoj sezoni.”

BOMBA ZA POČETAK PRIJELAZNOG ROKA: LEGENDARNI ‘VATRENI’ DOLAZI U HAJDUK?

Komentari

komentara

« Povratak