Damir Mišković napokon rekao istinu: Evo kako je Andrej Kramarić iz Dinama otišao u Rijeku!

FOTO:

Andrej Kramarić i njegov odlazak iz Dinama bio je vrlo čudan. Svi su pričali kako će Dinamo nakon dugo vremena imati vrhunskog napadača, ali očito nisu imali puno povjerenja u Kramu…

Andrej u Rijeci pokazao što zna

Mnogi ne znaju kako je Kramarić najbolji strijelac u omladinskoj školi Dinama. Priča kaže kako je zabio preko 400 golova, što je fascinantna brojka. I kako to da takav igrač nije dobio priliku u prvoj momčadi?  Prilike su dobivali gotovo svi, ali ne i on.

Krami je prekipjelo nakon utakmice protiv Slaven Belupa i tu je bio kraj. A cijelu situaciju najbolje zna predsjednik Rijeke, Damir Mišković:

Ovdje nema priče o poklonima. To su obične gluposti za novine, a ljudi ne žele čuti istinu. Prava istina je ta da je bio potjeran iz momčadi nakon utakmice protiv Belupa. Njegov otac nas je nazvao i upitao ima li mjesta za Andreja u Rijeci jer u Dinamu ne može igrati. Rekao sam da može, ali jedini problem stvara odšteta koju mi nismo mogli platiti“.

Zatim su bile priče kako je dogovoreno da će Dinamu pripasti čak 40 posto od iduće prodaje Kramarića, ali Mišković je na to rekao:

Kramarići su donijeli čiste papire i Dinamo tu nije imao nikakve postotke!“.

Manchester United i Real Madrid u lovu na sina slavnog danskog reprezentativca

https://nogometne-vijesti.hr/transferi/bomba-iz-milana-dva-hrvata-iduce-sezone-srcu-momcadi-rossonera/

Komentari

komentara

« Povratak